Tomris İncer’e kanser teşhisi konuldu | Hanımların Dünyası

loading...

Tomris İncer’e kanser teşhisi konuldu

Tomris İncer’e kanser teşhisi konuldu

Gazeteci Melike Birgölge sosyal medya aracılığı ile ünlü oyuncu Tomris İncer’e kanser teşhisi konulduğunu duyurdu. Birgölge, İncer’in moralinin yüksek olduğunu belirtti.

İstanbul Şehir Tiyatroları oyuncusu olan 67 yaşındaki ünlü oyuncu, 1973 yılında Türkan Şoray’ın oynadığı, ”Azap” filmi ile sinemaya başladı ve ”Bir İstanbul Masalı ve Binbir Gece” adlı diziler ile büyük çıkış yakaladı.

Tomris İncer'e kanser teşhisi konuldu (1)

TOMRİS İNCER KİMDİR?

16 Mart 1948 Bulgaristan doğumlu olan Tomris İncer çeşitli tiyatro, dizi ve sinemalarda rol aldı. 1974 yılında İstanbul Şehir Tiyatroları kadrosuna giren sanatçı, çeşitli sinema ve dizi filmlerde rol aldı.

Tomris İncer'e kanser teşhisi konuldu (2)

Tomris İncer 2006 yılında Binbir Gece dizisinde Nadide Evliyaoğlu karakterine hayat vermişti.

Filmografisi

Böyle Bitmesin – 2012
Aşk ve Ceza – 2010
Tramvay (film)- 2006
Binbir Gece – 2006
Yedi Günah, Yedi Tepe, Bir Metropol – 2005
Bir İstanbul Masalı – 2003
Aşk ve Gurur – 2002
Gönlümdeki Köşk Olmasa – 2002
Karşılaşma – 2002
Çamur – 2002
O da Beni Seviyor – 2001
Bana Old and Wise’ı Çal – 1998
Kuşatma Altında aşk – 1997
Aylaklar – 1994
Tersine Dünya – 1993
Gizli Yüz – 1990
At Gözlüğü – 1978
Azap – 1973

loading...

  • Yazar :

    Hanımların Dünyası Editörü
    iletisim@hanimlarindunyasi.com

EN GÜNCEL İÇERİKLERİMİZDEN BAŞLIKLAR

email kaydol hotmail kaydol
fb